HUNNIA

Jézus elragadja a Gyülekezetet élve

Menyhért László 

lasmenta@centrum.sk

 

Koppány ezer éves volt és nemzett fiakat és leányokat,nagyon keveset. Vajk bezzeg nagyfiú volt! Pogány! Bálványimádó! Ő bezzeg sok fiút és lányt nemzett Oszkár örömére! Vajk mégis kilakoltatta Koppány gyerekeit,akik elpusztultak szépen sorban. Elpusztult a kis Széchenyi éppúgy,mint a nagy Deák. Az Unió,a Bankok,a zsidók nem válogattak. Ha magyar,hadd menjen a lecsóba! Egyiket nem engedjük a pallóra,a másiknak nem adjuk oda a diplomáját. Amivel kitörölje... A harmadik meg olvashatja jobbról balra az ábécét,ha enni akar. Szart! Chipszet és egérürüléket. Kitüntették az egeret,hogy megetessék a magyarral,ha nem bánja. És biz a magyarnak párja minden nyomor! Koldul és senki sem törődik vele,hajtogatja kis mütyürjeit és mindenki fosik rá. Közben a város tele niggerrel,mindenféle innen-onnan szakasztott nációval az Unióban. Akik úgy szedik szét a várost,ahogy akarják. Mert az Unió érdeke a keveredés. A magyar meg mehet a lecsóba! Itt sűrít be rá a majom,ott sűrít be rá a majom. A kurva rendőr. Nehogy már a magyar kiseperje az Uniót! Majd mi kiseperjük őt,hogy ne legyen ki az Uniót kiseperni! Gondolja az evolúció félresikerült terméke. Holott evolúció úgy nincsen,ahogy kitalálták! Mese! Emese álma. No de térjünk vissza Koppányra és Vajkra. Egyik kevesen van,a másik sokan. Az ember azt gondolhatná,hogy akkor rendben van: Koppánynak van igaza,mert kevesen járnak a jézusi keskeny úton. Igen ám,de sok Koppány pogány! Misézik. Semmisezik. Így fordulhatott elő,hogy az ezer éves Koppány leállt tárgyalni az ezer éves Vajkkal. Akarom mondani a feleségével,Anikóval. Akin nagyon látszik a kor. Megöregedett és szaporodtak a ráncai. Koppány leállt tárgyalni Vajkkal. Pardon! A feleségével. Baszott kirakni az Uniót akárki is Lasmentán,a hun harcoson kívül! Az meg akármit próbált,ették meg a majmok.

- Mit akarsz te Koppány a Vajkkal tárgyalni?! Biztosítalak,hogy kirakom a karom,ha mozdulni akarsz! Hátamon a Rendőrség felirat... én a világ urának szolgája vagyok! Anyja neve?! Hol született?! Hova ássam el a szemét?!

- Én... én... én... csak... csak Anikóval! Hebegett-habogott Koppány.

- Mit akarsz az Anikóval,Koppány;tárgyalni?! Honnan megy hová meddig?! Jaj de hülye vagyok! Mi határozzuk meg az emberéletet... mi vagyunk az isteni hivatás... e világ urának szolgái! Hagyd békén Anikót,Koppány!!

- Én... én... én... csak... csak Anikóval! Magához nyúlt. Megírta a bulvár. A valódi majmokat meg nem érdekelte ez az egész.

Weblap látogatottság számláló:

Mai: 57
Tegnapi: 6
Heti: 82
Havi: 538
Össz.: 22 019

Látogatottság növelés
  |     |     |  
Oldal: Magyarinfó
HUNNIA - © 2008 - 2017 - magyarinfo.hupont.hu

Ingyen honlap és ingyen honlap között óriási különbségek vannak, íme a második: ingyen honlap

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Laptop 1 Ft-ért? Regisztrálj most! - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »